Hypotheekadviseur Alkmaar

Hypotheken

De hypotheekadviseur van Alkmaar e.o.

Bent u opzoek naar een hypotheekadviseur in de regio Alkmaar? Dan bent u bij Hollandse Hypotheken & Verzekeringen aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs in Alkmaar of Schagen.

Gewoon goede hypotheken en verzekeringen.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen biedt een onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Omdat wij niet gebonden zijn aan bepaalde geldverstrekkers, zijn wij in staat om voor iedere wens op hypothecaire gebied een op maat oplossing te bieden. Dat klinkt goed toch? Onze kennis van de regio Alkmaar maakt ons ook een fijne partner omdat wij weten wat er op de markt gebeurt. De betrokkenheid van onze hypotheekadviseurs is hierdoor extra aanwezig en dit ziet u ook terug bij de dienstverlening. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom erachter in een vrijblijvend gesprek.
Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een 24/7 mentaliteit. Dit houdt in dat uw hypotheekadviseur bereikbaar is als u dat nodig heeft, en dit is een pré in de huidige woningmarkt, zo ook in Alkmaar en omgeving. Naast het aanbieden van hypotheken en aanverwante producten, zijn wij ook zeer bekwaam in het adviseren van verzekeringen. Ook hier mag u van ons een betrouwbaar en degelijk onafhankelijk advies verwachten. U wordt bij ons dus van A tot en met Z geholpen. Kortom, ‘Gewoon goede’ hypotheken en verzekeringen tegen de juiste prijs en excellente service.

Een adviseur die snapt wat u nodig heeft.

Wilt u aankopen, verkopen, uw hypotheek overzetten of wilt uw huidige woning verbouwen? Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een passende hypothecaire oplossing. Want of u nou een starter bent op de woningmarkt of een doorstromer, onze hypotheekadviseurs zorgen ervoor dat u zorgeloos een perfecte oplossing krijgt. Dus van een uitgebreide uitleg over de NHG grens tot het oversluiten van uw huidige hypotheek voor een voordeligere rente, wij kunnen u altijd helpen. Onze jarenlange ervaring en het feit dat wij een onafhankelijke partij zijn biedt u de kans om een oplossing op maat te krijgen. Hollandse Hypotheken & Verzekeringen Alkmaar is dus dé partij voor al uw verzekering -en hypothecaire oplossingen.
BEREKEN JE
ACTUEEL
WAT IS JOUW

Waarom klanten voor ons kiezen

Specialist

Wij leveren vakkundig (betaalbaar) maatwerk aan elke klant. Want elke hypotheek is uniek en iedere klant is uniek. Kortom; een hypotheekadvies waar u verder mee komt.

Wij zijn al jaren werkzaam in Alkmaar en omgeving. Er is dus veel kennis van de woningmarkt.

Kennis van de regio

Wij opereren al jaren met succes in Alkmaar en omgeving.

Kom langs op ons kantoor in de Pettemerstraat in Alkmaar. Bent u niet naar ons kantoor te komen, dan kunt u onze hypotheekadviseur ook via videobellen bereiken.

Persoonlijk hypotheekadvies

Wij adviseren op een professionele en heldere manier. Zowel op afstand als bij ons kantoor in Alkmaar of Schagen.

Wij snappen dat een goede hypotheker meer is dan alleen een zakelijk contact. Betrouwbaar, actief en betrokken zijn dan ook onze kernwoorden.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Zeer tevreden over de dienstverlening van Hollandse Hypotheken & Verzekeringen. Eric is erg vriendelijk, kundig en duidelijk. Een gepast, persoonlijk aanbod en snelle service waar nodig.

Mieke & Nick

Eric heeft ons ondanks een complexe constructie toch aan een hypotheek geholpen. De samenwerking tussen Eric, de makelaar en ons beide was zeer goed te noemen. Hollandse Hypotheken & Verzekeringen is een absolute aanrader!

Patrick & Marjolein

Eric geeft heel helder advies en hij legt alles duidelijk uit waardoor ik er meteen een goed gevoel bij kreeg. Hij staat altijd open voor vragen en beantwoordde ook heel snel mijn vragen, zelfs buiten kantooruren en het weekend. Ik had van te voren nooit verwacht dat een hypotheek zorg vrij kon zijn. Ik raad Eric zeker aan.

Yiqiong
Neem contact op

Contact

Pettemerstraat 14 (3.3)
1823CW, Alkmaar
072-8445626

Karper 25
1741XX, Schagen
0224-745656
Neem contact op

Contact

Pettemerstraat 14 (3.3), 1823CW, Alkmaar