Verzekeringen

Verzekeringen

Verzekeringen op maat

Naar welke verzekering u ook op zoek bent, wij helpen u graag met een advies passend bij uw situatie.

Gewoon goede verzekeringen

Vaak brengen klanten bij ons hun hele financiële huishouden onder van hun hypotheek tot het gehele verzekeringspakket. Geen hypotheekadvies maar wilt u uw verzekeringspakket weer eens tegen het ligt aan houden? Wij helpen u hier uiteraard graag mee. We werken uitsluitend met verzekeraars waar we van weten dat ze scherpe marktconforme premies hanteren en goed en snel uitkeren als het er op aan komt. En dat laatste vinden wij erg belangrijk. Aan de voorkant alleen maar naar premie kijken is niet het geven van goed advies is onze visie. Het moet ‘Gewoon goed’ zijn toch?

Waarom klanten voor ons kiezen

Specialist

Wij leveren vakkundig (betaalbaar) maatwerk aan elke klant. Want elke klant is uniek.

Service

Komt een avond of een dag in het weekend beter uit? Geen probleem. Onze service gaat verder dan u gewend bent.

Persoonlijk

Wij adviseren op een professionele maar vooral ook toegankelijke en heldere manier.

Verzekeringsreviews

Wat onze klanten zeggen

Via onze makelaar bij Eric terecht gekomen. Eric heeft onze hypotheek, ondanks de vele tegenslagen en uitdagingen, SUPERgoed geregeld. Het contact met Eric is goed en, wat wij prettig vonden, informeel.

Nick

Eric heeft voor mij, mijn Arbeids Ongeschiktheid Verzekering geregeld en nog wat verzekeringen voor mijn bedrijf. Ik ben super goed en duidelijk geholpen door Eric. Dankzij hem werd alles een stuk makkelijker. Bedankt Eric!

Dave

Mijn moeder en ik hebben zeer goede ervaringen met Eric. Niet alleen bij het afsluiten van verzekeringen. Maar ook bij het uitkeren van een annuleringsverzekering. Hij is attent, houdt je op de hoogte en gaat voor je aan de slag op een prettige manier. Wij wensen hem veel succes in de toekomst en blijven zeker gebruik maken van zijn diensten.

Mireille
Neem contact op

Contact

Pettemerstraat 14 (3.3), 1823CW, Alkmaar
Neem contact op

Contact

Pettemerstraat 14 (3.3), 1823CW, Alkmaar