Hypotheker Alkmaar

Hypotheken

De hypotheekadviseur van Alkmaar e.o.

Wil je aankopen of verkopen in Alkmaar of omstreken of heb je plannen om te verbouwen, je hypotheek over te zetten of een andere vraag? Neem dan contact op met onze hypotheker of verzekeringsagent. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor een onafhankelijk en excellent advies op maat. 

Een hypotheekadviseur die u begrijpt!

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen helpt u graag verder. Wij begrijpen immers dat u zekerheid en vertrouwen wilt. Bij ons kunt u dan ook een oplossing op maat verwachten. Van een eerlijke hypotheekberekening tot het uitbrengen van een passende hypotheekoplossing. Ons doel is om u te adviseren 

We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en werken ook gewoon in het weekend. Spreekt u liever thuis af op een moment dat het u uitkomt? Dan passen wij ons aan. We helpen u zelfs tot de verhuizing aan toe!

Hiernaast zijn wij verbonden met de regio Alkmaar e.o. Wij kennen de markt en mogelijkheden.  

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het herzien van uw huidige hypotheek. Naast het hulp van onze hypotheekadviseur begeleidt onze verzekeringsagent u ook graag.

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen werkt onafhankelijk, wat betekent dat wij zoeken naar het best passende en scherpste voorstel voor u zonder verbonden te zijn aan één geldverstrekker. Kortom, ‘Gewoon goede’ hypotheken tegen de juiste prijs en excellente service.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak dan een afspraak met onze hypotheekadviseur of verzekeringsagent bij ons kantoor in Alkmaar.

Een onafhankelijk hypotheekadvies op maat.

Je hebt een woonwens, wat mooi! Dan ben je waarschijnlijk opzoek naar een hypotheekadviseur die de markt in Alkmaar goed kent. Want of je nou voor de eerste keer een huis gaat kopen, je woning wilt verbouwen of gewoonweg lagere maandlasten wenst, voor iedere woonwens is er een hypothecaire oplossing. Hollandse Hypotheken & Verzekeringen Alkmaar is bij uitstek dé partij die u kan voorzien van onafhankelijk advies. Wij leveren maatwerk m.b.t. uw hypothecaire wensen en kunnen u daarnaast ook adviseren op gebied van uw verzekeringen. Alles centraal geregeld.

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen Alkmaar biedt al jaren vele klanten uit Alkmaar en omgeving hypotheekadvies. Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en ga een gesprek aan met onze hypotheker. Bezoek ons kantoor in Alkmaar of Schagen of bereik ons per telefoon of mail. Wij helpen u graag verder.
BEREKEN JE
ACTUEEL
WAT IS JOUW

Waarom klanten voor ons kiezen

Specialist

Wij leveren vakkundig (betaalbaar) maatwerk aan elke klant. Want elke hypotheek is uniek en iedere klant is uniek. Kortom; een hypotheekadvies waar u verder mee komt.

Wij zijn al jaren werkzaam in Alkmaar en omgeving. Er is dus veel kennis van de woningmarkt.

Service

Komt een avond of een dag in het weekend beter uit? Geen probleem. Onze service gaat verder dan u gewend bent.

Wist u bijvoorbeeld dat onze hypotheekadviseur ook via videobellen bereikbaar is of buiten kantoortijden te bereiken is?

Persoonlijk hypotheekadvies

Wij adviseren op een professionele en heldere manier. Zowel op afstand als bij ons kantoor in Alkmaar of Schagen.

Wij snappen dat een goede hypotheker meer is dan alleen een zakelijk contact. Betrouwbaar, actief en betrokken zijn dan ook onze kernwoorden.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Zeer tevreden over de dienstverlening van Hollandse Hypotheken & Verzekeringen. Eric is erg vriendelijk, kundig en duidelijk. Een gepast, persoonlijk aanbod en snelle service waar nodig.

Mieke & Nick

Eric heeft ons ondanks een complexe constructie toch aan een hypotheek geholpen. De samenwerking tussen Eric, de makelaar en ons beide was zeer goed te noemen. Hollandse Hypotheken & Verzekeringen is een absolute aanrader!

Patrick & Marjolein

Eric geeft heel helder advies en hij legt alles duidelijk uit waardoor ik er meteen een goed gevoel bij kreeg. Hij staat altijd open voor vragen en beantwoordde ook heel snel mijn vragen, zelfs buiten kantooruren en het weekend. Ik had van te voren nooit verwacht dat een hypotheek zorg vrij kon zijn. Ik raad Eric zeker aan.

Yiqiong
Neem contact op

Contact

Pettemerstraat 14 (3.3)
1823CW, Alkmaar
072-8445626

Karper 25
1741XX, Schagen
0224-745656
Neem contact op

Contact

Pettemerstraat 14 (3.3), 1823CW, Alkmaar