Hypotheken Schagen

Hypotheken

De hypotheekadviseur van Schagen en omstreken

Wil je aankopen of verkopen in Schagen? Of heb je plannen om te verbouwen of je hypotheek over te zetten m.b.t. een voordeligere rente? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Een hypotheekadviseur uit de regio

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen zegt het al. Een gedegen advies waar u wat aan heeft. Wij hechten namelijk veel waarden aan onze klanten en daarom vinden wij binding met de regio belangrijk. Daarom hebben wij een kantoor in zowel Schagen en Alkmaar. 
We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en werken ook gewoon in het weekend. Spreekt u liever thuis af op een moment dat het u uitkomt? Dit doen we uiteraard voor u. We helpen u zelfs tot de verhuizing aan toe! 

Ook kunt u terecht voor het oversluiten van uw hypotheek, een beleggingspand financieren of voor die mooie recreatiewoning welke u op het oog heeft. Hollandse Hypotheken & Verzekeringen werkt onafhankelijk wat betekent dat wij zoeken naar het best passende en scherpste voorstel voor u zonder verbonden te zijn aan één geldverstrekker. Kortom, ‘Gewoon goede’ hypotheken tegen de juiste prijs en excellente service.

BEREKEN JE
ACTUEEL
WAT IS JOUW

Waarom klanten voor ons kiezen

Specialist

Wij leveren vakkundig (betaalbaar) maatwerk aan elke klant. Want elke hypotheek is uniek en iedere klant is uniek.

Service

Komt een avond of een dag in het weekend beter uit? Geen probleem. Onze service gaat verder dan u gewend bent.

Persoonlijk

Wij adviseren op een professionele en heldere manier. Zowel op afstand als bij ons kantoor in Alkmaar of Schagen

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Zeer tevreden over de dienstverlening van Hollandse Hypotheken & Verzekeringen. Eric is erg vriendelijk, kundig en duidelijk. Een gepast, persoonlijk aanbod en snelle service waar nodig.

Mieke & Nick

Eric heeft ons ondanks een complexe constructie toch aan een hypotheek geholpen. De samenwerking tussen Eric, de makelaar en ons beide was zeer goed te noemen. Hollandse Hypotheken & Verzekeringen is een absolute aanrader!

Patrick & Marjolein

Eric geeft heel helder advies en hij legt alles duidelijk uit waardoor ik er meteen een goed gevoel bij kreeg. Hij staat altijd open voor vragen en beantwoordde ook heel snel mijn vragen, zelfs buiten kantooruren en het weekend. Ik had van te voren nooit verwacht dat een hypotheek zorg vrij kon zijn. Ik raad Eric zeker aan.

Yiqiong
Neem contact op

Contact

Pettemerstraat 14 (3.3)
1823CW, Alkmaar
072-8445626

Karper 25
1741XX, Schagen
0224-745656
Neem contact op

Contact

Pettemerstraat 14 (3.3), 1823CW, Alkmaar