Over ons

Over ons

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen

Gewoon goede hypotheken en verzekeringen. Alles onder 1 dak: hypotheken, verzekeringen, AOV  specialist, aankoop en verkoop.

Over ons

Welkom bij Hollandse Hypotheken & Verzekeringen. U bent terecht gekomen bij een financieel advieskantoor welke u kunt inzetten voor al uw advies over hypotheken en verzekeringen. Of u nu ondernemer bent of een particuliere klant we helpen u graag! Onze kracht is dat we ons werk al jaren doen. Daardoor bent u verzekerd van een degelijk, gewoon goed advies. Daarnaast stopt onze dienstverlening niet waar u dat elders wel mee kunt maken. Wij helpen u net dat stukje extra waardoor u zich helemaal gewaardeerd zult voelen als klant bij Hollandse Hypotheken & Verzekeringen. U bent bij ons immers geen nummer. Voor een stuk maatwerk zijn we ook niet bang. Als de hypotheek of verzekering rond kan komen dan lukt dat bij ons. 

Een expertise welke we nog eens extra hebben is advies voor ondernemers over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Dacht u dat dit te duur is? Of verzekeraars keren niet uit? Of neigt u naar een broodfonds te gaan? Dan adviseer ik u toch eens voor een kosteloos eerste adviesgesprek langs te komen. Door onze brede maatwerkoplossingen kunnen we u nog goed verrassen! Want niet verzekeren is vaak de meest slechte optie die er is als ondernemer zijnde! Als laatste kunnen we het voor u mogelijk nog mooier maken want onder 1 dak kunt u ook terecht voor de verkoop of aankoop (waardebepaling) van uw woning. Zie onze reviews op de site voor de beoordelingen van en door onze klanten. 

Wie wij zijn

Ontmoet ons team

Eric Lemckert

FINANCIEEL ADVISEUR

Welkom bij Hollandse Hypotheken & Verzekeringen. Leuk dat u zich meer wil verdiepen in wie we zijn. Ik ben Eric Lemckert. Nu al vele jaren werkzaam in de financiële branche waarin ik verschillende functies heb bekleed. Nu met zoveel jaren ervaring weet ik hoe we onze klanten willen bedienen en met welke oplossingen. Hollandse hypotheken & Verzekeringen heb ik opgericht met het doel om samen met GoedvastMakelaars klanten hun woonreis onder 1 dak te kunnen bieden. Maar ook onder 1 dak waar klanten zich thuis én meer dan geholpen voelen. Verwachtingen te boven gaan is wel ons doel en dat lukt ons aardig! Het moet voor onze klanten in alle gevallen “Gewoon goed” geregeld zijn.

Erica van Blokland

Medewerkster binnendienst

Bij Erica staat een tevreden klant op nummer één en daarom helpt ze u graag verder met al uw vragen en wensen omtrent verzekeringen, financiële zaken of bij het vinden van uw droomhypotheek. Haar jaren van ervaring binnen de financiële sector, en haar persoonlijke benadering maken Erica dan ook tot een sterke kracht bij Hollandse Hypotheken & Verzekeringen en een medewerkster binnendienst waar u op kunt vertrouwen.

Dennis Vermeulen

MAKELAARDIJ

Dennis zijn roots liggen in de financiële sector. Zo was hij jarenlang financieel adviseur bij de ING, waar hij vele aankopen begeleidde. Omdat hij vastgoed en vooral het helpen van mensen eigenlijk veel leuker vond, besloot hij zich jaren geleden om te scholen tot makelaar. Dit bleek een schot in de roos… Voor Dennis bleek er niets mooier dan mensen bij te staan bij misschien wel de belangrijkste gebeurtenis uit hun leven: de aankoop of verkoop van een woning.
Al bij het eerste contact met Dennis herkent u zijn passie om het maximale voor zijn klanten te realiseren. Dat blijkt wel uit de vele positieve reacties die hij krijgt van zijn klanten. Het enthousiasme en het altijd streven naar een maximaal resultaat, maakt GoedVast Makelaars niet voor niets ‘De beste makelaar van Alkmaar’.

Rob Petit

MAKELAAR

Rob zijn roots liggen in de financiële sector. Zo was hij jarenlang financieel adviseur bij de ING, waar hij naast financieel advies, vele aankopen begeleidde. Omdat hij vastgoed en vooral het helpen van mensen eigenlijk veel leuker vond, besloot hij zich om te scholen tot makelaar. Voor Rob bleek er niets mooier dan mensen bij te staan bij misschien wel de belangrijkste gebeurtenis uit hun leven: de aankoop of verkoop van een woning.
Al bij het eerste contact met Rob herkent u zijn passie om het maximale voor zijn klanten te realiseren door zijn enthousiasme en het altijd streven naar een maximaal resultaat.

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op en ervaar onze service die verder gaat dan u gewend bent.